ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεκ 23, 2016

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

E-mail      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα 23/12/2016

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ με το Δήμαρχο Αμαρουσίου  και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη

Με αντικείμενο την προαγωγή της συνεργασίας σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη αντιπροσωπεία του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μαρούντα και τον Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη.
Ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα παρουσία του Προέδρου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου κ. Νίκου Πέππα και της Υπεύθυνης Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κ. Χριστίνας Γαλανοπούλου, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συμφωνήσουν για κοινές δράσεις σχετικά με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη στενής συνεργασίας μεταξύ μας.
Ο Πρόεδρος του ΕΤ κ. Καραπατάκης ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές μας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την ενημέρωση, ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους, συνεχάρη τον Πρόεδρο για το σημαντικό έργο του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ και δεσμεύτηκε στην ανταλλαγή προγραμμάτων πολιτιστικών δρώμενων με οργάνωση πνευματικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

SERVO PER AMIKECO