Ετήσιο Συνέδριο του Πολωνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Δεκ 09, 2016

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από 24 έως 27 Νοεμβρίου 2016, το Ετήσιο Εκλογοαπολογηστικό Συνέδριο του Πολωνικού Τμήματος /ΙΡΑ στην πόλη Solec Zdroj. Το Ελληνικό Τμήμα, έπειτα από τιμητική πρόσκληση που έλαβε, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη και τον Αντιπρόεδρο της ΤΔ Δράμας κ. Γεώργιο Χατζηδημητρίου.
Το συνέδριο παρακολούθησαν ο Παγκόσμιος Πρόεδρος ΙΡΑ κ. Pierre-Martin Moulin, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων ΙΕΒ και Πρόεδρος του Ρωσικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Alexei Gankin, εκπρόσωποι των Εθνικών Τμημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Κύπρου, της Αυστρίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας, της Τσεχίας, της Ρουμανίας, της Ιρλανδίας και της Λιθουανίας .
Το πρωί της 25ης Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του συνεδρίου και ακολούθησε επίσκεψη των προσκεκλημένων στον Αστυνομικό Διευθυντή και το Δήμαρχο της πόλης Kielce.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Πολωνικού Τμήματος κ.Fryderyk Orepuk για την πρόσκληση, τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και μετέφερε μήνυμα φιλίας στους Πολωνούς συναδέλφους.