ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 2016

Δεκ 05, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Ικτίνου 2,
105 52 – Αθήνα  ΕΛΛΑΣ
Τηλέφ. +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
Fax.      +30 210 5248 397
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                 

                                                                        Αθήνα 5 Δεκεμβρίου 2016

Π Ρ Ο Σ :
          Τοπικές Διοικήσεις Χώρας


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Μέλη Δ.Σ. Ελληνικού Τμήματος /Δ.Ε.Α.


ΘΕΜΑ: «5η Δεκεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού».


Η καθιέρωση της Ημέρας του Εθελοντισμού από τον ΟΗΕ, αποτελεί μια ευκαιρία για να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στους εθελοντές αστυνομικούς για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους και την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη.
Για το «Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ» η 5η Δεκεμβρίου αποτελεί ακόμη μια αφορμή για να τιμήσει τον εθελοντισμό και αυτό γιατί τα μέλη μας  είναι η «καρδιά» των εθελοντικών δράσεών του,  κάνοντας πράξη το SERVO PER AMIKECO!
Από την ίδρυσή της η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών βασίζεται στη φιλία, τον εθελοντισμό, την αγάπη και την προσφορά των μελών της.
       Στην εποχή μας οι εθελοντές αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας και είναι χρέος όλων μας και κυρίως της πολιτείας να προστατεύσει και να  προωθήσει την αξία του εθελοντισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού σας γνωρίζουμε ότι το Ελληνικό Τμήμα έχει υποβάλλει αίτημα στον κ. Αρχηγό του σώματος για την θεσμική αναγνώριση του εθελοντή αστυνομικού όπως ισχύει για τον εθελοντή πυροσβέστη και τον εθελοντή της Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Παρακαλούμε όπως μέχρι 10 Ιανουαρίου 2017 μας αποστείλετε έγγραφες προτάσεις σας για την θεσμική αναγνώριση του εθελοντή αστυνομικού  όπου τα μέλη του Ελληνικού Τμήματος και οι Τοπικές Διοικήσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την από 26-7-2016 πρότασή μας προς τον κ. Αρχηγό.

         SERVO PER AMIKECO

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ