Επίσκεψη στα γραφεια του Ε.Τ.του Alexei Gankin Προέδρου Ρωσικού Τμήματος

Σεπ 12, 2016

Έναν αγαπητό φίλο του Ελληνικού Τμήματος καλωσορίσαμε στα γραφεία μας στις 8-9-2016, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων στο ΙΕΒ (Chairperson External Relations Commission) και Πρόεδρο του Ρωσικού Τμήματος ΙΡΑ κ.  Alexei GANKIN.

Ο σημαντικός και δραστήριος φίλος μας, συναντήθηκε με τους συνεργάτες του Sofia και Alexander  για τα διεθνή θέματα της ΙΡΑ με τον Γενικό Γραμματέα του ΙΕΒ κ. Γεώργιο Κατσαρόπουλο και τον ενημερώσαμε επίσης για τις δραστηριότητες του Ελληνικού Τμήματος, τη συνεργασία μας με τη UNICEF, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Φίλων Αστυνομίας και τις σημαντικές δράσεις των Τοπικών μας Διοικήσεων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, επιθυμώντας την αναβάθμιση των άριστων διμερών σχέσεων των δύο Εθνικών Τμημάτων, πρότεινε στον Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος κ. Ιωάννη Καραπατάκη όπως συμμετάσχει στην επιτροπή του και επικεντρώθηκε τόσο στη συνεργασία μας με τους Διεθνής Οργανισμούς UNICEF και ΔΟΜ, όσο και σ’ αυτή με τον  Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο.

Ζήτησε να έχει αν είναι δυνατό μία συνάντηση συνεργασίας μαζί τους αλλά λόγω του πιεσμένου χρόνου του, οι συναντήσεις  πραγματοποιήθηκαν από τον Alexander ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Πρόεδρο της UNICEF κ. Σοφία Τζιτζίκου.

Ο   Alexei από το  πόστο ευθύνης που κατέχει στο ΙΕΒ μας μετέφερε δύο σημαντικά μηνύματα: Το πρώτο είναι η αλληλεγγύη του προς το Ελληνικό Τμήμα και το δεύτερο είναι πως ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής των προτάσεών μας.

Σε όλους τους φιλοξενούμενους παραθέσαμε γεύμα σε παραδοσιακή Ταβέρνα και ανταλλάξαμε αναμνηστικά.
Μας ευχαρίστησαν για όλα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Παγκόσμιο Συνέδριο ΙΡΑ.