ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα 26 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των επαφών του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ με τους συνδικαλιστικούς φορείς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ στα γραφεία της την 20-10-2015 όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για τις δραστηριότητές μας.
Εκ μέρους της Ένωσής μας στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Μαρούντας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπύρος Φώτογλου.
Από την πλευρά της ΠΟΑΣΥ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Πανταζής, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Οργανωτικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α Αττικής κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πειραιά κ. Σπύρος Λιότσος και ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος. Τους ευχαριστούμε για το άριστο φιλικό κλίμα και τη συνεργασία . Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για συνάντηση στα γραφεία μας Ικτίνου 2.
Την ίδια ημέρα επισκεφθήκαμε τα γραφεία της ΠΟΑΞΙΑ όπου είχαμε συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο και φίλο της Ένωσής μας κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα.
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε οι αγώνες τους να αποδώσουν καρπούς προς όφελος όλων των συναδέλφων.

SERVO PER AMIKECO

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας