ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Π. Κανελλοπούλου 4, ΑΘΗΝΑ

Κύριε αναπληρωτέ Υπουργέ.
Επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των νέων σας καθηκόντων, εκ μέρους του ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας προς όφελος  της ΕΛ.ΑΣ, των Αστυνομικών και της κοινωνίας γενικότερα.
Η Ένωσή μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά σας, ευελπιστώντας στη μεταξύ μας συνεργασία. Κοινό στόχο για όλους μας πρέπει να αποτελούν δράσεις για την αναβάθμιση του σώματος και της επικοινωνίας με τους πολίτες. Πιστεύουμε  ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, απαιτείται κοινή προσπάθεια και συνεργασία για να τα καταφέρουμε.
Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όπως τις προσεχείς ημέρες έχουμε μια συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το έργο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών  και τις διεθνείς  δραστηριότητές μας, που προβάλουν την Ελληνική Αστυνομία και τη χώρα μας.
Προσβλέπουμε σε ένα ειλικρινή διάλογο και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο