Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Ευρωπαϊκό έτος για την Ανάπτυξη 2015

Ιουλ 31, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αρ. Πρωτ:300/1/8
Αθήνα, 31 Μαρτίου 2015

Π Ρ Ο Σ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ/ΥΔΑΣ

  Γεν. Διευθυντή Πρέσβη  ε.τ. Νικόλαο ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    

      Κύριε Διευθυντά,

       Μετά από τη συνάντησή μας στην εναρκτήρια εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό έτος για την Ανάπτυξη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνικό Τμήμα της  Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ως ΜΚΟ και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, συμβάλλει με το έργο και τις προσπάθειές του στην τόνωση του ενεργού ενδιαφέροντος των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην προώθηση της ισόρροπης ανθρώπινης ανάπτυξης μέσω των πυλώνων της διεθνούς συνεργασίας και του εθελοντισμού.

      Με σκοπό την ευαισθητοποίηση  των πολιτών και ενημέρωση των μελών μας, όπως προβλέπεται από το ΄΄ Ευρωπαϊκό έτος για την Ανάπτυξη 2015΄΄, προγραμματίζουμε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα, τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1.     Λαϊκός αγώνας δρόμου 8 χιλιομ. στο Αγρίνιο την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 αφιερωμένος στους άνεργους νέους.

2.     Εκδήλωση ΄΄Παιδί και περιβάλλον΄΄ την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στο Δοξάτο Δράμας.

3.     Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Πάτρα την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015  για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

4.     Πανελλήνια έκθεση εικαστικών στο Πολιτιστικό Κέντρο ΄΄ ΜΕΛΙΝΑ΄΄ του Δήμου Αθηναίων από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2015 με θέμα «Προστασία Περιβάλλοντος και Κλιματική Αλλαγή».

5.     Παγκρήτιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης προσδιορίζοντάς το χρονικά τον Οκτώβριο 2015, για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Επίσης προγραμματίζουμε τη διοργάνωση συνεδρίου το τρίτο 10ήμερο Νοεμβρίου 2015 με θέμα « Η αξιοπρέπειά μας, αντιμέτωποι με την Ανθρωπιστική κρίση στη Χώρα μας».

Κύριε Πρέσβη, έχοντας την ευθύνη να συντονίσετε τις δράσεις των ΜΚΟ για το ΄΄ Ευρωπαϊκό έτος και την Ανάπτυξη΄΄ , παρακαλούμε όπως εντάξετε τις προτεινόμενες δράσεις στο πρόγραμμα και μας στηρίξετε οικονομικά για την πραγματοποίησή τους.

     Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ                                 Σπυρίδων Φώτογλου

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ