35η Τελετή αποφοίτησης Mediterranean College

Ιουλ 31, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College


Μετά από πρόσκληση  προς την Ένωση μας για την 35η τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College είχαμε τη χαρά να παρευρεθούμε σ΄ αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση.
Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College πραγματοποιήθηκε  Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
Κεντρικός άξονας της 35ης Τελετής Αποφοίτησης θα είναι η ανάδειξη της «Αριστείας στην Έρευνα» (Excellence in Research) Ελλήνων οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό έργο τους στην Επιστήμη, την Παιδεία και την Κοινωνία γενικότερα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο στη νέα γενιά
Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης ήταν ο Δρ. Ευάγγελος Κισκίνης, Head of the 3 ALS Foundation Research Laboratory, Assistant Professor of Neurology and Physiology at Feinberg Medical School, Director of the Stem Cell Technologies Facility, ενώ τιμήθηκε η ερευνητική ομάδα ATLAS (LHC/CERN) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλή τη Δρ. Χαρά Πετρίδου, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων, Τμήμα Φυσικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Θερμα συγχαρητήρια στο Κολλέγιο και καλή σταδιοδρομία  στους αποφοίτους.


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος- Γ΄. Αντιπρόεδρος Εθνικού Τμήματος
ΠΑΠΑΣ Βασίλειος – Ταμίας Εθνικού Τμήματος

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ