Συμμετοχή μέλους Τ.Δ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ σε σεμινάριο GIMBORN

Ιουλ 31, 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ GIMBORN

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το υπ΄ αρίθμ. 14/36 Σεμινάριο της I.P.A. ΄΄Community and problem oriented Policing΄΄ που έλαβε χώρα από 24-28 Νομεμβρίου στην περιοχή Γκίμπορν-Γερμανία.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν 25 εκπρόσωποι από 12 χώρες. Ήτοι: Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Καναδά, Σρι Λάνκα. Το Σεμινάριο διεύθυναν ο Διευθυντής του COPPRA PROJECT στην Ευρώπη ,νυν Διοκητής του Διεθνή Αερολιμένα Βρυξελλών, Αστυνομικός Διευθυντής Κος Jean-Pierre Devoς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ολλανδικής Αστυνομίας,project leader σε θέματα Αντιτρομοκρατίας, Κος Rob Out.

Το Ελληνικό Τμήμα εκπροσώπησε η Τοπική Διοίκηση Κέρκυρας, με ομάδα Εργασίας τους κ.κ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ Ιωάννη, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο και ΚΛΙΑΦΑ Στυλιανό.

Ως Ελληνικό Τμήμα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία εκτενή παρουσίαση σχετικά με την οργανωτική Δομή της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και την Εθνική μας πολιτική σχετικά με την ριζοσπαστικοποίηση.

Από το εν λόγω σεμινάριο και μέσω της ανταλλαγής απόψεων με συναδέλφους από τις προαναφερόμενες χώρες εξήχθησαν πολύτιμα συμπεράσματα σχετικά με τη αντιμετώπιση της ριζοσπαστικοποίησης μέσω της κοινωνικής αστυνόμευσης.

http://www.coppra.eu/

                                                                                                                   SERVO PER AMIKECO

                                                                                                                    Στυλιανός ΚΛΙΑΦΑΣ

                                                                                                     Μέλος Τοπικής Διοίκησης Κέρκυρας

                                                                                                             Ελληνικό Εθνικό Τμήμα/Δ.Ε.Α.

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1