ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ UNICEF

Ιουλ 31, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση


Αθήνα 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεμαραθώνιος αγάπης της Unicef

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 26ος μεγάλος τηλεμαραθώνιος αγάπης που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή της Unicef  και η ΝΕΡΙΤ με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Οι εθελοντές μαθητές από πολλά σχολεία της χώρας μας και πλήθος κόσμου, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Την Ένωσή μας όπως κάθε χρόνο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΕΤ κ. Καραπατάκης Ιωάννης όπου είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να προβάλει το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τον κοινωνικό προσανατολισμό των εθελοντών Αστυνομικών, την αλληλεγγύη, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών.
Τα παιδιά είναι το μέλλον της Πατρίδας μας και στον Τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF, ενώσαμε τη φωνή μας με όλους τους τηλεθεατές της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης για να στηρίξουμε τα παιδιά και το σημαντικό έργο της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF προσφέροντας συμβολικά το ποσό των 200 ευρώ.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε 3-12-2014 για τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος/ΔΕΑ κ. Καραπατάκης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΤΔ Πρεβέζης κ. Κίτσιος Σοφοκλής.

Συγχαίρουμε για το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Επιτροπής της Unicef τους εθελοντές και  τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την πολύχρονη συνεργασία μας                                                                                             

SERVO PER AMIKECO

       Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

               Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ                               Σπυρίδων Φώτογλου

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ