ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ UNICEF 2014

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 26ος μεγάλος τηλεμαραθώνιος αγάπης που διοργανώνουν η Ελληνική Επιτροπή της Unicef και η ΝΕΡΙΤ από τις 19.15 έως τις 00.30, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.
Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε 3-12-2014 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ένωσαν όλοι τη φωνή τους για τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF όπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος/ΔΕΑ κ. Καραπατάκης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΤΔ Πρεβέζης κ. Κίτσιος Σοφοκλής.
Μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς στην συνέντευξη Τύπου για τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF, κατά της Φτώχειας και του Υποσιτισμού απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της UNICEF κ. Ηλίας Λυμπέρης, ο Καθηγητής και Διευθυντής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Χρούσος, η δημοσιογράφος, εκπρόσωπος της ΝΕΡΙΤ κα Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο φωτοειδησεογράφος του Reuters κ. Γιάννης Μπεχράκης.
Οι εθελοντές μαθητές από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης, τα "Εκπαιδευτήρια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ" Πειραιά και το 1ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την μεγάλη προσπάθεια, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, από τη ΝΕΡΙΤ.
Η Ένωσή μας είναι η μεγαλύτερη Παγκόσμια Οργάνωση εθελοντών Αστυνομικών με κοινωνικό προσανατολισμό και στόχο την αλληλεγγύη, τη σύσφιξη των σχέσεων Αστυνομίας-Πολιτών, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών.
Τα παιδιά είναι το μέλλον της Πατρίδας μας και στον Τηλεμαραθώνιο αγάπης της UNICEF, θα ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους τηλεθεατές της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης για να στηρίξουμε τα παιδιά και το σημαντικό έργο της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF με το περίσσευμά μας.
Ο Πρόεδρος του ΕΤ κ. Καραπατάκης Ιωάννης θα συμμετάσχει στον τηλεμαραθώνιο και θα απευθύνει μήνυμα περίπου στις 23.00΄ όπου θα έχει την ευκαιρία για άλλη μια φορά να προβάλει το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

SERVO PER AMIKECO

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας