ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14.10.2014

Ιουλ 31, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 14-10-2014 αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ, αποτελούμενη από τους Ιωάννη Καραπατάκη, Πρόεδρο ΔΣ Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, Κυριάκο Κάρκαλη Αρμ. Διεθνών Σχέσεων, Αντωνίου Ευθυμία Γεν. Γραμματέα ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ και Παγιαύλα Φωτεινό, αντιπρόσωπο του Ταμείου για τον Νομό Αττικής, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Διοικητή της υπηρεσίας και μέλος μας, Α/Υ κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο.

Η αντιπροσωπεία μας ενημέρωσε τόσον τον ίδιο, όσον και το προσωπικό της υπηρεσίας για τους σκοπούς αλλά και την προσφορά της ΙΡΑ και του Επαγγελματικού μας Ταμείου προς τον συνάδελφο και την οικογένειά του, την Αστυνομία και την Ελληνική κοινωνία. Αναφερθήκαμε στις πρόσφατες εκδηλώσεις Διεθνούς προβολής που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα, όπως την Παγκόσμια συνάντηση Αστυνομικών – Γυναικών μελών ΙΡΑ που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο και την Παγκόσμια Συνάντηση Διαχειριστών Ξενώνων ΙΡΑ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και άλλωστε είχε παρακολουθήσει και ο ίδιος ο κ. Διαμαντόπουλος, ως προσκεκλημένος. Επίσης αναφερθήκαμε στις δράσεις που σχεδιάζουμε στο εγγύς μέλλον, όπως το Παγκόσμιο Ολυμπιακό Συμπόσιο μελών ΙΡΑ, που θεσμοθετήθηκε επίσημα κατά τις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Γερμανίας και θα πραγματοποιείται ανά τετραετία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αφής της Ολυμπιακής φλόγας.

Εξάλλου, από τους εκπροσώπους του Ταμείου, έγινε εκτενής ενημέρωση, για τις παροχές και τα οφέλη του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ για τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Από τον κ. Διευθυντή κληθήκαμε στην επόμενη προγραμματισμένη συγκέντρωση προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απευθυνθούμε σε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας, προκειμένου να το ενημερώσουμε για τη δράση του Ελληνικού Τμήματος ΔΕΑ και την προσφορά αλληλεγγύης και τις παροχές του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ

SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       Ιωάννης Καραπατάκης                               Φώτογλου Σπυρίδων

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ