ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 08/09/2014

Ιουλ 31, 2016

INTERNATIONAL POLICE  ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

(ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ-ΝΠΙΔ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 8η  Σεπτεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος/ΔΕΑ και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος / ΙΡΑ κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ,  από τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Νικόλαο ΜΑΡΟΥΝΤΑ, τον Β΄ Αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΑ κ. Βλάσση ΒΑΛΑΤΣΟ  και τη Γεν. Γραμματέα του Ταμείου κ. Έφη  ΑΝΤΩΝΙΟΥ, επισκέφθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας  τον Επιτελάρχη Αντ/γο κ. Κων/νο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, τον Προϊστάμενο Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγο κ. Δημήτριο ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ, τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Βασίλειο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,  τον Δ/τη Πληροφορικής  Α/Δ κ. Δεδεμάδη Γεώργιο, τον Δ/ντή της Δ/νσης Αστυνομικού Προσωπικού και Εσωτερικών Λειτουργιών  Αστυν. Δ/ντή κ. Δημήτριο ΚΡΙΚΑ και τον Αστυν. Υποδ/ντή της Δ/νσης Οικονομικών κ. Αθανάσιο ΒΛΑΧΟ όπου και τους  ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της ΔΕΑ και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης.(ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ)

            Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα όπου ενημερώσαμε την ηγεσία  Σώματος για το κοινωνικό έργο της ΔΕΑ και την προσφορά αλληλεγγύης του Ταμείου. Όλοι άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του Ταμείου και της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και μας ευχαρίστησαν για την ενημέρωση.

Ο Επιτελάρχης  δέχθηκε με ικανοποίηση την ενημέρωση για την προσπάθεια που καταβάλλεται για την  ανακούφιση των συναδέλφων και των οικογενειών τους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας. Υπεσχέθη να στηρίξει τη λειτουργία του Ταμείου από πλευράς του Σώματος και να συνδράμει  στην προβολή και την ενημέρωση των μελών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε η ηγεσία του Σώματος, για τις επικείμενες διεθνείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Ελληνικό Τμήμα και συγκεκριμένα την 1η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών  στο Ηράκλειο Κρήτης από 1 έως 5 Οκτωβρίου 2014, αλλά και τη θεσμοθέτηση διεθνούς συμποσίου μελών ΙΡΑ  στον Ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, κάθε 4 χρόνια κατά τις εκδηλώσεις αφής της Ολυμπιακής φλόγας. Εκδηλώσεις που απολαμβάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης και αποδοχής και προβάλουν διεθνώς τόσο το Εθνικό μας Τμήμα, όσο και την Ελληνική Αστυνομία και την πατρίδα μας.

Την ίδια ημέρα αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος / ΙΡΑ κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ, τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Νικόλαο ΜΑΡΟΥΝΤΑ και τον Αν. Ταμία κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα και τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού ΥΔΤ και ΠΠ κκ. Μαλακάτα Ευάγγελο και Κολοβό Γεώργιο και το μέλος του ΔΣ κ. Γουναλάκη Ιωάννη. Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα του Ταμείου και της Συνδιάσκεψης Γυναικών Αστυνομικών στο Ηράκλειο. Οι εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών εξεδήλωσαν για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες του ΕΤ και του Ταμείου και τη βούλησή τους για ενεργή συμμετοχή.

                                         Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ                                       Ο Πρόεδρος ΙΡΑ

  Νικόλαος ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ                                        Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ