ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Τ.Δ.ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Καβάλας, μετά το πέρας των εργασιών του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ι.Ρ.Α., αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ι.Ρ.Α. Φθιώτιδας, για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία της οποίας έτυχαν σύνεδροι και εκδρομείς, τόσο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καβάλας, όσο και των άλλων Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. καθώς και ξένων αποστολών.
       Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Φθιώτιδας,. σε συνεργασία με το Εθνικό Τμήμα Ι.Ρ.Α., για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της 30ης Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α. στην πανέμορφη τοποθεσία των Καμμένων Βούρλων.
        Επιθυμία του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καβάλας, είναι η συνέχιση του οράματος του ιδρυτή της Ι.Ρ.Α. Arthur  TROOP, όπως αυτός την οραματίστηκε και την ίδρυσε, στους κόλπους της Εσπεράντο, με σύνθημα το SERVO PER AMIKECO, (Υπηρετώ διά της Φιλίας), για να δημιουργηθούν φιλικές σχέσεις και να ενθαρρυνθεί η συνεργασία μεταξύ των μεμονωμένων Αστυνομικών σε όλο τον κόσμο.
       Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργία, γιατί είναι αναγκαιότητα να ξεφύγουμε από το τέλμα και να ανεβάσουμε την Ι.Ρ.Α. εκεί που της αξίζει και της αρμόζει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ