ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ιουλ 30, 2016

Ευχές και εορταστικό μήνυμα από τον Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος κυλάει σαν νερό… Υπάρχουν περίοδοι όπου η καθημερινότητα μας παρασύρει και η μια εποχή διαδέχεται την άλλη χωρίς να το καταλάβουμε. Ιδιαίτερα όταν μ’ αυτό που καταπιάνεσαι προσπαθείς να αγγίξεις το απόλυτο και οι προσπάθειές σου επιβραβεύονται με την εμπιστοσύνη των μελών της Ένωσής μας, τότε ξεχνάς τις ώρες εργασίας, την κούραση ή την ένταση με τους συνεργάτες σου. Κι αυτό είναι το αποτέλεσμα που μένει και χρόνο με το χρόνο αποκτά την ξεχωριστή του υπεραξία, η οποία όταν επιβραβεύεται και από τους ίδιους τους αποδέκτες, τότε αποκτά ακόμη πιο ξεχωριστή σημασία… όπως εκδηλώνεται για άλλη μια φορά από τις ευχές σας και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Πέρασε μία δημιουργική τριετία που το έργο του ΔΣ κεφαλαιοποιείται για το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ, μέσα από προτάσεις, την υλοποίηση αποφάσεων, τους σταθμούς και συναντήσεις με πρόσωπα για την επίτευξη των στόχων μας.

Διεκδικήσαμε μία Ένωση όπου θα λειτουργούν δημοκρατικά και ουσιαστικά οι συμμετοχικοί θεσμοί, όπως η ΓΣ, το ΔΣ και η Εξελεγκτική Επιτροπή.

Διεκδικήσαμε μία Ένωση που θα είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνιστήκαμε για την προβολή του έργου τόσο του ΕΤ όσο και των Τοπικών Διοικήσεων.

Προσπαθούμε να καθιερώσουμε κάτι νέο, έντιμο και ειλικρινές με διαφάνεια. Δεν κρύψαμε τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί, όχι για να προβάλλουμε τον εαυτό μας κατ’ αντιδιαστολή, αλλά για να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους και βέβαια στην αποτροπή επανεμφάνισής τους. Λειτουργήσαμε μια Ένωση όπου σε όλα τα επίπεδα ακούγεται η φωνή των μελών μας.

Στόχος μου να γίνει η Ένωσή μας βασικός φορέας κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς και πολιτιστικών-αθλητικών δραστηριοτήτων.

Απευθύνομαι σε όσους με ειλικρίνεια έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, επιλέγοντας να προσφέρουν με την εμπειρία και τη γνώση τους με ουσιαστικό τρόπο και δράσεις, ενισχύοντας την κοινή μας προσπάθεια. Η Ένωση έχει ανάγκη από ανιδιοτελείς και δραστήριους εθελοντές που θα λειτουργούν συλλογικά.

Απευθύνομαι σε όλους σας και ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες που με την παρουσία τους, τη συμμετοχή και τη δράση τους, θα συμβάλλουν και θα πρωταγωνιστήσουν στην ανανέωση της Ένωσής μας.

Για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα εύχομαι όπως το ελπιδοφόρο μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού να φωτίζει τις καρδιές μας και να οδηγεί τα βήματά μας με αγάπη, ελπίδες, πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση

Καραπατάκης Ιωάννης