ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Τ.Δ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΑΕΤΔΕΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ.

Ιουλ 30, 2016

Σπάρτη 2 Απριλίου 2014

Π Ρ Ο Σ

Α) TO EΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.Ε.Α.

Β) ΤΟ Τ.Ε.Α.E.T.Δ.Ε.Α.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

1)Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Λακωνίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την 28-3-2014

και έχει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΙΑΣΚΟΣ Παναγιώτης

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΣΑΠΗΣ Κων)νος

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ Ιωάννης

Γ΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ Παναγιώτης

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ Δημήτριος

ΑΝ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Γεώργιος

ΑΝ.ΤΑΜΙΑ: ΚΑΡΡΑΣ Παναγιώτης

ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΒΑΡΟΥΝΗΣ Τηλέμαχος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΚΙΑΣ Σταμάτιος

ΜΕΛΗ: ΞΗΝΤΑΡΑΣ Νικόλαος και ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΣ Δημήτριος

2) Την τοπική Διοίκηση Λακωνίας επισκέφθηκε την 28-3-2014 ύστερα από πρόσκληση ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος ο οποίος προέβη σε ενημέρωση των μελών μας σχετικά με θέματα που σχετίζονται με το ταμείο και την προοπτική του.

Στη συνέχεια με τον πρόεδρο καθώς και μελών της Τοπικής Διοίκησης Λακωνίας, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο στον οποίο εξέθεσε ενδελεχώς τις ποιοτικές και πολυεπίπεδες δράσεις της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, πολλές εξ’ αυτών είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με τις εκκλησιαστικές Αρχές .

Την ίδια μέρα η ως άνω αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο Σπάρτης κ.ΑΡΓΕΙΤΑΚΟ Σταύρο, τον οποίο ενημέρωσαν για τους σκοπούς και το ρόλο που διαδραματίζει η Διεθνής Ένωση και το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης αστυνομικών ,τόσο σε πανελλαδικό  όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επίσης επισκέφθηκαν την Α.Δ.Λακωνίας και είχαν συνάντηση  με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. ΜΗΤΣΕΑ Ηλία, και τον Υποδιευθυντή κ. ΜΑΡΟΥΔΑ Γεώργιο με τους οποίους αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Ταμείου και τις δραστηριότητες της Τοπικής Διοίκησης και του Εθνικού Τμήματος .

Στα πλαίσια των συναντήσεων αξιοσημείωτη ήταν και αυτή με τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΟΝΤΑΚΟ Χρήστο, καθώς και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας κ. ΚΑΡΡΑ Παναγιώτη.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί και η επίσκεψη στην Τοπική μας Διοίκηση και του συναδέλφου ταμία της Τ.Δ. Ηλείας κ.ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Σπύρου ο οποίος συνόδευε τον πρόεδρο του ΤΕΑΕΤΔΕΑ, ο οποίος και παραβρέθηκε στις παραπάνω συναντήσεις και συσκέψεις.

Τέλος η Τ.Δ.Λακωνίας προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον Πρόεδρο του Ταμείου με την ευχή οι επισκέψεις αυτές να συνεχισθούν και στο μέλλον

επισημαίνοντας και δίνοντας έμφαση ότι δίνει δύναμη στις Τοπικές Διοικήσεις και στα μέλη τους, η παρουσία σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο του προέδρου του Ταμείου όσο και του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος.

SERVO PER AMIKECO.

Τ.Δ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ