Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α

Ιουλ 30, 2016

Πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, το 23ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ, με κεντρικό σύνθημα: «Θωρακίζοντας την Αστυνομία - Προστατεύουμε τους Θεσμούς».

Στο Συνέδριό , παρέστησαν και χαιρέτησαν τις εργασίες του, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ Αθανάσιος, εκ μέρους της Ν.Δ. ο Βουλευτής κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Βουλευτής κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δημήτριος και ο υπεύθυνος του συνδικαλιστικού τομέα κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βουλευτής κ. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ Βασίλειος, της Δημοκρατικής Αριστεράς ο κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος και του Κ.Κ.Ε. ο Βουλευτής κ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ Χρήστος.

Παρέστησαν, επίσης, από τη Φυσική μας Ηγεσία, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδων και ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Αρχιμανδρίτης π.  Νεκτάριος, καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και της Γ.Α.Δ.Α.

Από τους συνδικαλιστικούς φορείς, παρευρέθησαν ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ.κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος και ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κ. κ. ΝΤΟΥΜΑΣ Βασίλειος και ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ Ιωάννης, ο γενικός γραμματέας του Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ. κ ΤΣΑΚΑΛΟΣ Αναστάσιος, ο αντιπρόεδρος της Π.Ε.Α.Λ.Σ. κ. ΓΟΥΣΙΑΣ Χρήστος, ο πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ. κ.κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος και ΒΕΡΝΙΚΟΣ Κωνσταντίνος

Το ΕΤ εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος  κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό και ο Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος.

Ο κ. Πρόεδρος κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο πλούσιο και πολυσχιδές έργο μας, στις προτάσεις μας που πολλές από αυτές υλοποιούνται , στις σχεδιαζόμενες μελλοντικές δράσεις μας (1η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Γυναικών στο Ηράκλειο κα) Επίσης στην ανάγκη στενής συνεργασίας της ΙΡΑ  τους συνδικαλιστικούς φορείς στην κατεύθυνση της επίτευξης των κοινών μας στόχων, προς όφελος των δοκιμαζόμενων συναδέλφων μας

newgif 2020 08

prosfores 1