Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44

Εορταστικό μήνυμα του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος Δ.Ε.Α. κ. Καραπατάκη Ιωάννη.

Ιουλ 30, 2016

Φίλες και φίλοι,

Μπήκαμε στην περίοδο των εορτών αλλά πουθενά το εορταστικό πνεύμα και η διάθεση. Η οικονομική κρίση χτυπά την πόρτα όλων μας και πολλοί συνάνθρωποί μας που έχασαν τη δουλειά τους αλλά και νέοι άνεργοι δεν έχουν τα στοιχειώδη για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Για όλους μας η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις και θα χρειαστούμε υπομονή, δύναμη, επιμονή, ελπίδα και παραγωγική διάθεση.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εμείς επιμένουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να εργαζόμαστε συλλογικά και αλληλέγγυοι για ένα καλύτερο αύριο στην Ένωσή μας.

Η ευαισθησία σας, η σύγχρονη αντίληψη και οι ανθρώπινες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει, δημιουργούν τις προϋποθέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Θέλω να σας παρακαλέσω όπως τις μέρες αυτές σταθείτε δίπλα και με αγάπη σε όσους υποφέρουν, όπως πράγματι τα μέλη της ΙΡΑ το αισθάνονται και προσφέρουν κάθε χρόνο.

Ως έκφραση ψυχής, θέλω μέσα απ΄την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω και με τα πιο ειλικρινή αισθήματα αγάπης να σας ευχηθώ με τρείς μόνο λέξεις, τρείς βασικές αξίες για όλο τον κόσμο.

Υγεία-Αγάπη-Ελπίδα

Χρόνια Πολλά και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Καλές και ευτυχισμένες Γιορτές

MERRY CHRISTMAS   &   HAPPY NEW YEAR