Συμμετοχή του Προεδρου του Εθνικού Τμήματος στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Ιουλ 30, 2016

Σημαντική παρουσία του Προέδρου και προβολή του Ελληνικού Τμήματος/ ΙΡΑ στον Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης της UNICEF

Στις 9-12-2013 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης της UNICEF με συμμετοχή του Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Ιωάννου Καραπατάκη ο οποίος είχε την ευκαιρία μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση να προβάλλει για άλλη μια φορά το έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών λέγοντας ότι:

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα κύριε Πάτρα, ως μέλος της Γενικής Συνελεύσεως της UNICEF να συμμετέχω στον αποψινό Τηλεμαραθώνιο και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή τη μέρα Αγάπης η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.

Η Ένωσή μας είναι η μεγαλύτερη Παγκόσμια Οργάνωση εθελοντών Αστυνομικών με κοινωνικό προσανατολισμό και στόχο την αλληλεγγύη, τη σύσφιξη των σχέσεων Αστυνομίας-Πολιτών, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών.

Τα παιδιά είναι το μέλλον της Πατρίδας μας και στον αποψινό Τηλεμαραθώνιο της UNICEF, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους τηλεθεατές της Ελληνικής Τηλεόρασης για να στηρίξουμε τα παιδιά και το σημαντικό έργο της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEFμε το περίσευμά μας.

Παιδιά όλων των ηλικιών είναι θύματα της σύγχρονης δουλείας, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, καταναγκαστικής εργασίας και εμπορίας οργάνων. Το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ συνεργάζεται χρόνια τώρα με τη UNICEFγια τα θέματα Trafficking και η προσπάθειά μας είναι τόσο στον τομέα της πρόληψης- ενημέρωσης, όσο και της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Κάνω έκκληση προς όλους και παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε να ενισχύσουμε το έργο της UNICEF. Εμείς για τα παιδιά, προσφέρουμε το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ.

Εύχομαι ολόψυχα ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα μας ότι προσδοκά, καλύτερες μέρες στην Πατρίδα μας και χαρούμενες γιορτές στα παιδιά.                           Χρόνια Πολλά.