Ευχαριστηρια επιστολη παγκοσμιου προεδρου κατα την επίσκεψή του στην Αρχαία Ολυμπία

Ιουλ 30, 2016

Pierre-Martin Moulin
International President
CP 32
1933 Sembrancher
Switzerland

Προς

ΙPΑ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΤΔ ΗΛΕΙΑΣ

Ιωάννη Καραπατάκη, Εθνικό Πρόεδρο

Νικόλαο Μαρούντα Πρόεδρο ΤΔ Ηλείας

Σταύρο Πατσιά Μέλος ΔΣ ΤΔ Ηλείας

Sembrancher, 2 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αγαπητέ Ιωάννη , Νίκο, Σταύρο ,

Επέστρεψα  στην Ελβετία και εξ ονόματος των συναδέλφων μου από την Αστυνομική Ακαδημία (έτος 1993 ) ,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την υπέροχη υποδοχή σας στο Κατάκολο , την περασμένη εβδομάδα , κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρα μας .

Αν και ο χρόνος ήταν περιορισμένος , σίγουρα κάνατε  τη διαμονή μας πολύ διαφορετική και το εκτιμούμε ιδιαίτερα. Η επίσκεψη στην Ολυμπία  ήταν πραγματικά ιδιαίτερη , με τόση ιστορία και συμβολισμό . Πραγματικά ανυπομονώ για την εκδήλωση της    IPA που θα γίνει σε ένα τέτοιο ιστορικό χώρο .

Η ξενάγηση ήταν μια πραγματική απόλαυση και το γεύμα που μας προσφέρατε μας έδωσε την ευκαιρία να γευτούμε τις  υπέροχες Ελληνικές συνταγές ήταν και θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας

Αλλά τίποτα δε συγκρίνεται  με τη φιλία σας και το χρόνο που διαθέσατε  για εμάς.  Σταύρος , είσαι ο άνθρωπος μας ! Ευχαριστώ πολύ και  το φίλο σου , του οποίου ξεχνώ  το όνομα του  και ο οποίος ήταν παρών  όλη την ώρα μαζί σου .

Η γενναιοδωρία σας , ήταν ευπρόσδεκτη  και η φιλία σας ήταν  πραγματικά εκτιμήθηκε  από όλους μας .

Σας ευχαριστώ , επίσης, για το άγαλμα το οποίο  θα τοποθετηθεί στο γραφείο μου και για το βιβλίο που μου δώσατε για την  πόλη της Ολυμπίας .

Η ελληνική φιλοξενία μας συγκίνησε  πραγματικά  όλους μας . Ευχαριστώ και πάλι για κάθε στιγμή και να  είστε σίγουροι ότι θα σας περιμένουμε  να μας επισκεφτείτε εδώ στο Βαλέ . Θα χαρούμε  να σας δείξουμε τον τόπο μας και να σας καλωσορίσω στην περιοχή μας .

Με ευγνωμοσύνη και φιλία

Servo per Amikeco

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Pierre-Martin Moulin.

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1