Συνάντηση με τη Γραμματέα Γυναικών της ΠΟΑΣΥ

ΕΛΛΑΣ

Τηλέφ. +30 210 5227 330& +30 210 5226 295

Fax.   +30 210 5248 397

E-mail             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από αίτημα   της Γραμματέως Γυναικών της ΠΟΑΣΥ κα Μαρίας Γιαννακοπούλου, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, την 19-4-2013, στα γραφεία της Ένωσής μας συνάντηση του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. Ιωάννη Καραπατάκη και του Υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκου Κάρκαλη . Συζητήθηκαν θέματα για την ανάδειξη του ανθρωπιστικού ρόλου της Αστυνομίας και η συνεργασία μας επί των προτάσεων που ήδη έχουν υποβληθεί από το Εθνικό Τμήμα για την ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου , την ίδρυση φαρμακείου στη Δ/νση Υγειονομικού Ελληνικής Αστυνομίας στα πρότυπα λειτουργίας των Στρατιωτικών Φαρμακείων και την εναρμόνιση της οικογενειακής και υπηρεσιακής ζωής των Αστυνομικών με την ίδρυση και λειτουργία παιδικών σταθμών

Η κα Γιαννακοπούλου, ως τ. Γενική Γραμματέας της ΤΔ Κεφαλληνίας ΙΡΑ, και γνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία της Ένωσής μας και την προσφορά αλληλεγγύης προς τους Συναδέλφους, εξέφρασε τη στήριξη της στις πρωτοβουλίες της Ένωσής μας

Με αφορμή την πρόταση της προς το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ για την παραχώρηση των ξενώνων σε συναδέλφους που μεταβαίνουν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη για υπηρεσιακούς λόγους ή λόγους υγείας, ενημερώθηκε από τον κ. Κάρκαλη, που άλλωστε είναι και ο διαχειριστής του ξενώνα Αθηνών , αλλα και υπεύθυνος για τη λειτουργία των ξενώνων σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι αυτό αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια κοινωνική δράση της ΙΡΑ και συνεπώς οι συνάδελφοι μπορούν να κάνουν χρήση μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους διαχειριστές

Επίσης, η κα Γιαννακοπούλου, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την επικείμενη διοργάνωση Διεθνούς Συνάντησης Γυναικών Αστυνομικών το 2014 στο Ηράκλειο Κρήτης και την πρόθεση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος να προτείνει στο Παγκόσμιο Συνέδριο τη θεσμοθέτηση της συγκεκριμένης συνάντησης ανά διετία σε διαφορετικές χώρες.

Τέλος υπήρξε και από τις δύο πλευρές δέσμευση για τη διατήρηση των επαφών και τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας και αντηλλάγησαν αναμνηστικά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας