ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ UNICEF ΣΤΗΝ ΕΤ-1

Ιουλ 29, 2016

Αθήνα, 13-12-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε από την ΕΤ1 στις 10-12-2012 ο ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ της UNICEF για τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των ΠΑΙΔΙΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ και τον ΚΟΣΜΟ. Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Καραπατάκης Ιωάννης όπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο εθελοντικό-κοινωνικό έργο της Ι.Ρ.Α, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των παιδιών καθώς

και τη συνεργασία μας με τη UNICEF . Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, κάλεσε όλους να ενώσουμε τη φωνή μας έμπρακτα με όλους τους τηλεθεατές της Ελληνικής Τηλεόρασης για να δυναμώσουμε το έργο της UNICEF και να στηρίξουμε από το υστέρημά μας τα παιδιά όλου του Κόσμου. Τα παιδιά είναι το μέλλον κάθε κοινωνίας και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών ως ΜΚΟ, έχοντας στους σκοπούς της την αλληλεγγύη, συνδράμει όπως κάθε χρόνο την προσπάθεια αυτή.
Τέλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την τόσο σημαντική τους προσπάθεια, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε οι Άγιες ημέρες που έρχονται να είναι ημέρες γαλήνης, αγάπης και υγείας για όλους μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο