Επίσκεψη Προέδρου Εθνικού Τμήματος στο Βόλο.

Ιουλ 29, 2016

Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος απεδέχθη με χαρά πρόσκληση της δραστήριας Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Ιωάννη Καραπατάκη στην ετήσια Έκθεση της Τροχαίας Βόλου που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Τον Πρόεδρο υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν για την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΤΔ Μαγνησίας κ. Καρκάλης Στέφανος και ο Γεν. Γραμ. κ. Παγώνης Κων/νος. Η Τ.Δ. Μαγνησίας έστησε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό stand το οποίο επισκέφθηκαν πολλά σχολεία και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, σχολίασαν δε τα τοπικά ΜΜΕ με τα καλύτερα λόγια την δραστηριότητα της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ενώ σταμάτησαν για να πάρουν τα έντυπα και το περιοδικό της Ένωσης πολλοί επισκέπτες. Σκοπός της έκθεσης, ήταν να αναδείξει κυκλοφοριακά ζητήματα, να προβάλλει λύσεις, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την προσπάθεια στο Δ.Σ. και ευχαρίστησε για τη ζεστή φιλοξενία.