Επίσκεψη Προέδρου Εθνικού Τμήματος στην Καρδίτσα

Ιουλ 29, 2016

H Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην 12η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας που έλαβε χώρα από 12 έως 17 Οκτωβρίου 2012 στην πόλη της Καρδίτσας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του , κ. Ιωάννη Καραπατάκη, ο οποίος αποδεχόμενος με χαρά την πρόσκληση παρέστη στην Τελετή των εγκαινίων την 12-10-2012. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ.κ. Ιάσων Τσιρώνης και Γεώργιος Ζαρχανής.

Η Τοπική Διοίκηση κατά κοινή ομολογία συμμετείχε με ένα περίπτερο υψηλής αισθητικής, προκαλώντας ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών και αποσπώντας θετικά σχόλια

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που έγιναν, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις γι α θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, με την Βουλευτή Καρδίτσας κα Σκόνδρα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό, τον Αντιδήμαρχο και μέλος της ΤΔ Καρδίτσας κ. Τσούκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Γιαννέλο και τον Πρόεδρο του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Παππά.

Συγχαίρουμε την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας για την τόσο αξιόλογη προσπάθεια και για την άψογη παρουσία της. Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την εγκάρδια φιλοξενία.

newgif 2020 08

prosfores 1