Τοποθέτηση του Ελληνικού Τμηματος για την ένταξη της FYROM στην ipa

Ιουλ 29, 2016

Ο αναπλ. Γενικός Γραμματέας & Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος μας γνωρίζει παρακάτω την τοποθέτηση του Εθνικού Τμήματος στον Παγκόσμιο Συνέδριο στο Ισραήλ 4-9.9.2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Προς ενημέρωσή σας, σας αποστέλλω επακριβώς απομαγνητοφωνημένα  και μεταφρασμένα πρακτικά Γενικής Συνελεύσεως του 20ου Παγκοσμίου Συνεδρίου που έλαβε χώρα στο Ισραήλ από 4-9 Σεπτεμβρίου 2012 και αφορούν στην παρέμβαση της Ελληνικής αντιπροσωπείας σχετικά με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΙΡΑ/FYROM του ψευδεπίγραφου ονόματος IPA-MACEDONIA, ως και της δημοσίευσης καταστατικού του υπό ένταξη τμήματος, κάνοντας χρήση  και εκεί του τίτλου “IPA-MACEDONIA”

Επίσης σας γνωρίζω ότι η όλη συζήτηση υπάρχει μαγνητοσκοπημένη και θα καταβάλω προσπάθεια να υποτιτλιστεί και να σας διανεμηθεί σε DVD  στην προσεχή φιλική συνάντηση στο Καρπενήσι.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα αντιμετωπίζει το Εθνικό αυτό ζήτημα με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως άλλωστε όλοι μας.  Οι κινήσεις που γίνονται  είναι πολύ προσεκτικές . Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, από εμάς ετέθη ΚΑΙ ως εσωτερικό ζήτημα της ΙΡΑ και γι αυτό άλλωστε ζητήθηκε από τα αρμόδια όργανα της ΙΡΑ  να παρέμβουν για να δώσουν λύση.

Aξίζει να σημειωθεί, ότι κατόπιν ενεργειών που έχουν ξεκινήσει πριν ακόμα από το ιδρυτικό συνέδριο του γειτονικού Τμήματος, τόσο από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, όσο και από  τον  απελθόντα πλέον Παγκόσμιο Πρόεδρο κ. Μιχαήλ Οδυσσέως –τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα- αλλά και τον Παγκόσμιο Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Κατσαρόπουλο, το υπό ένταξη τμήμα σε όλη την εσωτερική αλληλογραφία της ΙΡΑ έχει καταχωρηθεί και προσφωνείται ως IPA-FYROM.

Τέλος οι ενέργειές μας δε σταματούν εδώ, αφού εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις του γειτονικού τμήματος και  θα κινηθούμε μεθοδικά και συντονισμένα όπου απαιτείται .

Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς

Κυριάκος Κάρκαλης

Αν. Γεν. Γραμματέας

Αρμ. Διεθνών Σχέσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΜΕΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1