×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44

Εορταστικό μήνυμα Προέδρου Εθνικού Τμήματος - ΔΕΑ κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη

Ιουλ 29, 2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Φτάσαμε στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς και στην αρχή μιας δυσκολότερης …ελπίζοντας να μην επιβεβαιωθεί η ρήση «κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα!»

Οι εορταστικές αυτές ημέρες θα βρουν πολλούς από εσάς στις επάλξεις του καθήκοντος, εκπληρώνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων για προσφορά και αλληλεγγύη, κάνοντας πράξη το «SERVO PER AMIKECO».

Παρακολουθώντας τις άοκνες προσπάθειες και το επιτελούμενο έργο σας, θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας διαβεβαιώσω ότι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών βρίσκεται δίπλα σας, αρωγός στη μάχη που δίνετε για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, κοινωνικής προσφοράς και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η έλευση του νέου έτους σηματοδοτεί για την Ένωσή μας μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από κοινού, με σκληρή δουλειά, αποτελεσματικότητα και συνέπεια στις αρχές της Ι.Ρ.Α.

Εύχομαι ολόψυχα οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να είναι ημέρες γαλήνης, οικογενειακής θαλπωρής και το αστέρι της Βηθλεέμ σημάδι ελπίδας για όλους μας.

Χρόνια Πολλά, ατομική και οικογενειακή υγεία, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2012.


ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης
Πρόεδρος IPA

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1