Προστασία Περιβάλλοντος, ανταποδοτική ανακύκλωση

ΘΕΜΑ: ’’Προστασία του Περιβάλλοντος, ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης
             των μελών μας’’.

Φίλες και φίλοι,

Ήδη από το Αρχηγείο τρέχει το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» και επεκτείνεται σταδιακά στις Διευθύνσεις Αστυνομίας σε όλη την χώρα.
Με απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου υιοθετήσαμε το πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», τα έσοδα του οποίου θα πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος».
Ως μέλη της Ένωσης μας, με την οικολογική ευαισθησία και την θέληση για κοινωνική προσφορά που μας διακρίνει, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα το μεγάλο και σημαντικό αυτό πρόγραμμα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης του προσωπικού στις αστυνομικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τα κατά τόπους υπεύθυνα για την υλοποίηση του προγράμματος αρμόδια γραφεία των Διευθύνσεων, όπου τοποθετούνται ειδικοί κάδοι γι’ αυτό το σκοπό.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να μεταφέρουν τις ανακυκλώσιμες πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες στους ειδικούς κάδους για να υπάρχουν τα οφέλη προς τον Λογαριασμό Αρωγής των Ορφανών.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παρακαλούμε για τον προγραμματισμό δράσεων υποστήριξης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ