ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΙΡΑ (Εθνικό Τμήμα)ΣΤΟΝ Κ.ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ

Αθήνα 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
 ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, το Αναπλ. Γεν. Γραμ. & Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη και την Β΄ Αντιπρόεδρο κα Ειρήνη Μακρυδάκη, επισκέφθηκε την 28η  Σεπτεμβρίου 2019 τον Αρχηγό Ελληνικής  Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.
Η συνάντηση διεξάχθηκε μέσα σε άριστο κλίμα, ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχουν καλλιεργηθεί με την φυσική μας ηγεσία.
Στον κ. Αρχηγό παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο συνοπτικά οι δράσεις μας και αναλύθηκε το έργο της Ένωσής μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Ο κ. Αρχηγός αναγνωρίζοντας το σημαντικό κοινωνικοπολιτιστικό έργο της Ένωσής μας ανταποκρίθηκε θετικά στα πάγια αιτήματά μας, δήλωσε δε γνώστης και υποστηρικτής των δραστηριοτήτων μας  και τον ευχαριστούμε  θερμά για τη συνεργασία μας. Στο τέλος της συνάντησής μας του προσφέραμε αναμνηστικά της Ενώσεώς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας