13ο Τακτικό Συνέδριο του Σερβικού Τμήματος ΙΡΑ

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα 14 Ιουνίου 2018

13ο Τακτικό Συνέδριο του Σερβικού Τμήματος ΙΡΑ

Ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του Σερβικού Τμήματος ΙΡΑ για το 13ο συνέδριό τους, το Ελληνικό Τμήμα με απόφαση του ΔΣ, εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ.ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος και ο Αναπλ. Ταμίας της Τ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ. ΦΛΟΚΑΣ Ιωάννης.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε 8-10 Ιουνίου 2018 στο πανέμορφο ορεινό θέρετρο Κοπαόνικ, όπου τα μέλη της αντιπροσωπείας μας έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο Dr. Nebojša Pantelić και τα μέλη του ΔΣ του Σερβικού Τμήματος.
Έτυχαν ιδιαίτερης τιμητικής διάκρισης, για τη στήριξη και τη στάση που επέδειξαν υπέρ του δικαίου της Σερβίας  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο εισαγωγικό του λόγο ο Αντιπρόεδρος κ. Aleksandar Rajnović
Τη βράβευση με μετάλλιο και αναμνηστική πλακέτα, για την ανιδιοτελή υποστήριξη και επέκταση της ιδέας της ΙΡΑ, έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος εν μέσω χειροκροτημάτων και ευχαριστώντας προσωπικά τα δύο μέλη μας και το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, το οποίο άλλωστε είναι το ανάδοχο τμήμα για τους ίδιους.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία, στο περιθώριο των εκδηλώσεων, είχε την ευκαιρία να κάνει επαφές με το σύνολο των τοπικών διοικήσεων της Σερβίας, και ιδιαίτερα  με την τοπική διοίκηση της Νις, με την  οποία τις προηγούμενες  ημέρες  είχε αδελφοποιηθεί η ΤΔ Καρδίτσας.

SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Καραπατάκης    Βασίλειος Παπάς