Ετήσια χοροεσπερίδα της I.P.A. Κεφαλληνίας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας

Φεβ 13, 2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, που συνδιοργανώθηκε με την Τοπική Διοίκηση I.P.A. και έλαβε χώρα στις 11-02-2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων Capitol στο Φανάρι.
Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρών, στηρίζοντας την Ένωση αλλά και το δύσκολο έργο τους. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν μουσικοχορευτικά event που ικανοποίησαν και με το παραπάνω τους παρευρισκόμενους.
Ο Θωμάς Βουτσινάς στις μουσικές επιλογές και αργότερα ζωντανή μουσική με σαξόφωνο σε Jazz ρυθμούς. Ενώ η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου "Art and Style" Dance Studio παρουσίασε ένα όμορφο tango. Ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Κώστας Γρηγορόπουλος, που είχε
αναλάβει και την διοργάνωση, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και μια ασφαλής χρονιά, καλοσωρίζοντας τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή Κεφαλονιάς κ. Χρήστο Μαζαρακιώτη.
Ο κ. Μαζαρακιώτης στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι θέλει ο κόσμος να αισθάνεται ασφαλής και προς αυτό τον δρόμο δουλεύουν καθημερινά. Ανάμεσα στο κοινό ξεχωρίσαμε και τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλονιάς, κ. Παναγιώτη Φιλίππου.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Γιάννης Βαρούχας, εκπροσωπώντας τη Βουλευτή κ. Α. Θεοπεφτάτου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παλικής κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος μαζί με τον σύμβουλο της παράταξής του κ.Διονύση Αραβαντινό και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ακολούθησε πλούσια λαχειοφόρος αγορά με δώρα. Και του χρόνου!
Πηγή:www.inkefalonia.gr

Ήταν όλοι εκεί!!! Η Ένωση Α.Υ. Κεφαλληνίας και Ιθακης, η Τ.Δ. IPA Κεφαλληνίας και Ιθακης, η Τ.Δ. IPA Ηλείας & Εθνικό Τμημα (Νίκος Μαρουντας ), η Γραμματεία Γυναικών(Μαρία Γιαννακοπούλου), η Π.Ο.ΑΣ.Υ. (Νίκος Καραπάνος ) ! Συγχαρητήρια...

ASTYNOMIA 2017Kizoa Movie – Video – Slideshow Maker

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ