Κουμπαράς αγάπης της Τ.Δ.Μαγνησίας

Ιαν 24, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τοπική Διοίκηση  Μαγνησίας


Βόλος 21-01-2017  

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας την Παρασκευή 31-12-2016, και συγκεκριμένα στο γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχου Ιωάννη ΤΟΛΙΑ πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή, στην οποία η Τοπική μας Διοίκηση, προσέφερε στον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», ένα συμβολικό χρηματικό ποσό υπέρ των σκοπών του έργου του Συλλόγου.
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την πώληση έργων τέχνης, κατασκευασμένα από Αστυνομικούς της
Διευθύνσεως μας, τα οποία προσέφεραν αφιλοκερδώς για φιλανθρωπικούς σκοπούς και εν συνεχεία αγοράστηκαν από μέλη των οικογενειών των αστυνομικών στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Τον κουμπαρά της αγάπης των αστυνομικών της περιοχής μας παρέδωσε στον Πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, ο οποίος απευθυνόμενος στον πατέρα Θεόδωρο τον συνεχάρη για την πολυετή δραστηριότητα του Συλλόγου και τον διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας θα βρίσκεται στο πλευρό του για την συνέχιση του έργου του.

Ο πατέρας Θεόδωρος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Ταξίαρχο και την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζοντας πως, αυτή η ευγενική κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για όλους τους συνεργάτες του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» μία ηθική ικανοποίηση, η οποία θα λειτουργήσει και ως ένα εφαλτήριο για τη συνέχιση της δραστηριότητάς του.
Στην σεμνή αυτή τελετή συμμετείχαν, επίσης: ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας – της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Στέφανος ΚΑΡΚΑΛΗΣ.
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας
ΚΑΡΚΑΛΗΣ Στέφανος                                      ΠΑΓΩΝΗΣ Κων/νος

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ