32o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Δ.ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αυγ 07, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το πέρας του 32ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) που πραγματοποιήθηκε από 11 – 15 Μαΐου 2016 στο όμορφο νησί μας την Ζάκυνθο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοικήσεως Ζακύνθου θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στο Εθνικό Τμήμα της Ι.Ρ.Α. και σε όλους τους συνέδρους που μας εμπιστεύτηκαν στην διοργάνωση του 32ου Πανελληνίου Συνεδρίου.
Κατά την τελετή έναρξης – λήξεις του συνεδρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης
Ο Εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καμπίτσης
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς
Ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων κ. Αναστάσιος Μποτώνης
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου κ. Τριαντάφυλλος Πανώριος
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ζακύνθου κ. Δήμος Μαριόλης
Ο Γενικός Γραμματέας του ΙΕΒ κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Δημήτριος Γαργαλέας
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου κ. Παναγιώτης Λιβέρης
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Ζακύνθου κ. Σπυρίδων Πυλαρινός
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου κ. Ευστάθιος Μπετίνης
Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας, κ. Αναστάσιος Πούλος
Οι τέως Πρόεδροι του ΕΤ ΔΕΑ κ.κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Κοντάκος
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας, καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο οποίος , ως κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου, ανέπτυξε το
θέμα: «Το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον και οι προκλήσεις ασφαλείας για την Ελλάδα». Προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του ακροατηρίου.
Πέραν του γόνιμου διαλόγου κατά την διάρκεια του συνεδρίου μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέσα από τις εκδρομές που διοργανώσαμε σας δώσαμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις ομορφιές του τόπου μας και να χαρείτε στιγμές χαλάρωσης με τις all inclusive παροχές του πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantica Eleon Resort & Spa και ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη κ. Νικολουδάκη Αντώνιο, τον Διευθυντή κ. Ξάνθο Χάρη, καθώς και όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της διαμονής των συνέδρων – εκδρομέων σε αυτό.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Δήμο Ζακύνθου, Εμπορικό Επιμελητήριο, την ναυτιλιακή εταιρεία ΙΟΝΙΑΝ ΓΚΡΟΥΠ Levante Ferries, την Ελληνική μπύρα CORFU, την Ελληνική εταιρεία αθλητικών ρούχων BODY MOVE, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, το τυροκομείο Μπάστα Παναγιώτη και το γραφείο ενοικιάσεως αυτ/των OLYMPIC για τις ευγενικές χορηγίες - προσφορές τους προς την Τοπική μας Διοίκηση.
Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εκδρομείς που μας επισκέφθηκαν και συνόδευσαν τους συνέδρους.
Όλο το Δ.Σ. της Τοπικής μας εργάστηκε με ζήλο πέραν των ωραρίων, παράλληλα με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα ακόμα και κατά την διάρκεια του συνεδρίου μας, έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής και πιστεύουμε ότι τα όποια μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν αντιμετωπίστηκαν και δόθηκαν λύσεις άμεσα, γιατί η Τοπική μας γνώριζε που θα απευθυνθεί για να δοθεί η λύση αυτή.
Τέλος θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι εμείς της Τ.Δ. Ζακύνθου θα είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας σε όποιον θελήσει να επισκεφτεί ξανά το νησί μας αλλά και στους φίλους σας, σύμφωνα με τις αρχές της ενώσεώς μας.
SERVO PER AMIKECO           

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                           

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ