ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Α.ΧΑΝΙΩΝ

Αυγ 07, 2016

ΑΡΙΘ.2/52/491                                                                             
Χανιά  10  Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέρασαν 30 χρόνια, από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή.
Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.
 Η  Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. Χανίων) στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της , μέσα από τις ιδέες και τις αρχές μας να βελτιώσουμε την εικόνα της αστυνομίας και τις σχέσεις αστυνομίας – πολίτη, την επιμόρφωση και την διεύρυνση της  κατάρτισης των συναδέλφων ,υποστηρίζοντας τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, συμμετείχε ως διοργανώτρια , στην υλοποίηση προγραμμάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών  με τη συμμετοχή αστυνομικών και μελών των οικογενειών τους.
Για την πραγματοποίηση των μαθημάτων της Ισπανικής Γλώσσας που άρχισαν την 13η  Ιανουαρίου 2016 και τελείωσαν την 5η  Μαρτίου 2016, παραχωρήθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων-διαλέξεων του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων ¨Σπύρος Ντούμας¨¨.
Σε αυτά συμμετείχαν συνολικά 41 άτομα σε δύο γκρουπ των 20 ατόμων, στα οποία δόθηκαν και σχετικές βεβαιώσεις μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων.
Υπεύθυνη συντονισμού ήταν η Αρμόδια Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής μας Διοίκησης    κα. Σοφία ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ η οποία και παρουσίασε  την αποτίμηση του όλου προγράμματος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου , με την παρουσία των αρχών και πλήθος κόσμου.
Έτσι με την συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών της ,έδωσε άλλη μια φορά  το βαθύ νόημα  του “Servo Per Amiceko”  ,αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των πολιτών για την προσφορά της αυτή.

«Servo per Amikeco»
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                                           
Ιωάννης  Περράκης            

Η Γενική Γραμματέας
Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1