Συμμετοχή της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στην παγκόσμια προσπάθεια κλιματικής Αλλαγής με φύτευση 100 Δενδρυλλίων Αμπέλοψις στο Πυθαγόρειο Σάμου.

Μαρ 29, 2021
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & πινδάρου 1
 
Σάμος 29 Μαρτίου 2021

ΔελτίοΤύπου

Συμμετοχή της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στην παγκόσμια προσπάθεια κλιματικής Αλλαγής με φύτευση 100 Δενδρυλλίων Αμπέλοψις στο Πυθαγόρειο Σάμου.

Η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, στηρίζοντας ενεργά την παγκόσμια εθελοντική συνεργασία μέσω Δενδροφύτευσης, στέλνει μαζί με τους λοιπούς συμμετέχοντες, το μήνυμα ότι η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!.

Η δράση Δενδροφύτευσης με αμπέλοψις στα πρανύ του Πυθαγορείου συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια κλιματικής Αλλαγής! πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, κατά μήκος στο φημισμένο και τουριστικό Ρεματάκι, έως και τη Μαρίνα Πυθαγορείου, σε συνεργασία με την "ΑΝΘΕΑ" Ανθοκομική επιχείριση Αμυρσώνη, του Γεωπόνου Γιακουμή Αμυρσώνη επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Σάμου, που προσέφερε δωρεάν τα 100 δενδρύλλια αμπέλοψις! και τη συμμετοχή του προέδρου της Κοινότητας Πυθαγορείου Τάσο Νικολαΐδη με το φιλοπεριβαλοντικό κόσμο του Πυθαγορείου και της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος Σακερλής Γεώργιος

 
======================
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="ajn bofPge">  

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1