ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΟΤ

Μαρ 02, 2021

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
     ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
                                       E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
                                                 Web. www.ipachania.gr
 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τον Ξενώνα που διαθέτει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών ,στις Στερνες Ακρωτηρίου Χανίων είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ Δημήτρης ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ την 1 Μαρτίου .
Ο κύριος Γενικός  , που ξεναγήθηκε στον προσεγμένο και φιλόξενο χώρο που άλλοτε στέγαζε τον Αστυνομικό Σταθμό Στερνών και τώρα αποτελεί χώρο φιλοξενίας χιλιάδων αστυνομικών  από 70  χώρες του κόσμου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτό το επίτευγμα. «Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση , η αξιοποίηση  της περιουσίας του Δημοσίου προς το κοινό καλό» ανέφερε χαρακτηριστικά .
Όπως ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων , της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ιωαννη  ΠΕΡΡΑΚΗ,  για την υλοποίηση του έργου ,ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του  σημερινού Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ  Μιχαλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και η χρηματοδότηση της ανακατασκευής έγινε εξ ολοκλήρου από τις  εισφορές των Μελών της Ενώσεως.
«Ο Ξενώνας , είναι ανοιχτός για καθε αστυνομικό μέλος της παγκόσμιας οικογενείας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς περιλαμβάνεται στους επίσημους καταλόγους της Ενωσεως γεγονός που καθιστα τα Χανιά εναν  τουριστικό προορισμό των εν ενεργεία και εν αποστρατεια αστυνομικών» ανεφερε η διαχειρίστρια του Ξενώνα και Γενική Γραμματεας της ΤΔ Χανίων κ. Σοφία ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ.
Ο Γενικός Γραμματεας του ΕΟΤ συζήτησε με τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΔ Χανίων ,τις δυνατότητος  περαιτέρω τουριστικής προβολής του Νομου Χανίων μέσω της Ενωσεως καθώς μαλιστα το 2022 είναι προγραμματισμένη η διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Ενώσεως στην Ελλαδα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο επίτιμος Πρόξενος της Μολδαβίας κ. Ιωάννης ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ  μέλος της ΤΔ Χανίων ,   ο οποίος  ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ για τις δράσεις ανταλλαγής επισκέψεων  και  δράσεων μεταξύ των Ελλήνων Αστυνομικών και των Αστυνομικών της Μολδαβίας και την εκπόνηση προγραμμάτων φιλοξενίας και διάδοσης  του πολιτισμού και εν γένει της κουλτούρας στα παιδιά των μελών των δυο κρατών.
 Ο Γενικόs Γραμματέας του ΕΟΤ κ Δημήτριος ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να στηρίξει τις προσπάθειες και δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Χανιών .
                                                
SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                           Λογαρίδου Σοφία

FRAGKAKHS 22

FRAGKAKHS 2

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1