Δράση της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού

Δεκ 07, 2020

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Θεμιστοκλή Σοφούλη 1
Τ.Κ 83100 Σάμος Αυξ. Αριθμός 51 Σάμος 7 Δεκεμβρίου 2020 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κιν: 6937241438
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, ΠΟΑΣΑ, ΜΜΕ. Θέμα: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Δράση της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, ο πρόεδρος Γεώργιος Αβραμίδης, ο Αντιπρόεδρος Θεόφιλος Θεοδοσιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Σακερλής της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαρισμού σε οικογένειες που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30 Οκτωβρίου 2020. Η συγκέντρωσή τους έγινε από μέλη και φίλους της ΙΡΑ Σάμου σε όλη την Σάμο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου. Μέσα στην δύσκολη περίοδο που διανύει η Σάμος μας μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό και την πανδημία του COVID-19 αλλά και τα χρόνια ζητήματα του μεταναστευτικού - προσφυγικού και της Παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι έννοιες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας είναι ακόμα πιο ισχυρές. Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έχει στόχο να αναδείξει ως στάση ζωής τον Εθελοντισμό, ταυτιζόμενη με τις αξίες της όπως το servo peramikeko, η αλληλεγγύη, η αγάπη, η Αλήθεια, η κοινωνική συνοχή και η συλλογική συμμετοχή.
 
servo peramikeko
Με σεβασμό στις αξίες
ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος Σακερλής Γεώργιος
 
--------------------------------
 

 

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1