Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου στο πλευρό των Συναδέλφων - κατοίκων της Σάμου από την πρώτη στιγμή που ακολούθησε το καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου.

Νοε 19, 2020
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100 Σάμος
Αυξ. Αριθμ. 45
Σάμος 18 Νοεμβρίου 2020
Ε-mail:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
κινητό: 6937241438
Προς:Ε.Τ ΙΡΑ ΕΛΛΑΣ, Τ.Δ ΙΡΑ ΕΛΛΑΣ, ΜΜΕ.
                                                            Δελτίο Τύπου

Θέμα: η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου στο πλευρό των Συναδέλφων - κατοίκων της Σάμου.

.....Από την πρώτη στιγμή που ακολούθησε το καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό των Συναδέλφων - κατοίκων της Σάμου. Οι δράσεις της Τοπικής μας, που μοναδικό γνώμονα έχουν την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, συνεχίζονται δυναμικά και καθημερινά.

Ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και τα μέλη της Διοίκησης δέχθηκαν τηλεφωνήματα ανθρωπιστικής βοήθειας για εξοπλισμό (κουβέρτες, υπνόσακους, ράντζα), τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, που εξασφαλίστηκαν για τους πληγέντες του νησιού και τους παρέπεμψαναμέσως στην αρμόδια και υπεύθυνη επικοινωνίας και συντονισμού του ΔήμουΑνατολικήςΣάμου Αντιδήμαρχο κα Κάιλα Δέσποινα καθώς και στην ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου αναφέρει:

Όσες εταιρείες επιθυμούν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Κάϊλα Δέσποινα στο τηλέφωνο 6984124988.

Οι δωρεές σε χρήματα μπορούν να γίνονται με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό GR0301727080005708052763291 της Τράπεζας Πειραιώς, δικαιούχος Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας.

Η διανομή της βοήθειας συνεχίζεται και σήμερα. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και συνεχείς, καθώς αρκετοί άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι λόγω ζημιών στις οικίες τους, ενώ υπάρχουν και ανήμποροι συνάνθρωποι μας που χρήζουν βοήθειας. Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δε σταματά εδώ και θα εξακολουθήσει να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο, πιστός στα ανθρωπιστικά ιδεώδη του. 

Σήμερα το πρωί για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τον αγαπητό μας φίλο Ηρακλή Δεσποίνη αρτοποιό στο Ηραίον Σάμου που μας προσέφερε αφιλοκερδώς και η ΙΡΑ Σάμου μοίρασε 100 Σάντουιτς και 80 ψωμιά σε άστεγους, σε εθελοντές του Δήμου που εργάζονται στις καταγραφές των ζημιών στις οικίες, στην ομάδα των 23 μηχανικών της δευτεροβάθμιας επιτροπής και στους Αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης.

SERVO PERAMIKEKO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ΙΡΑ Σάμου

Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος              Σακερλής Γεώργιος ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1