Στηριξη της Τ.Δ.Αλεξανδρούπολης στους πληγέντες της Καρδίτσας

Οκτ 24, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Η Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) ανταποκρινόμενη στο αίτημα των συναδέλφων της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας για την στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας στην περιοχή της Π. Ε. Καρδίτσας από την πρόσφατη θεομηνία, ανέλαβε πρωτοβουλία οργάνωσε και συγκέντρωσε το συντομότερο δυνατόν αναγκαία εφόδια και τρόφιμα που προσέφεραν οι συνάδελφοι μας, συμπολίτες μας αλλά και εταιρείες της περιοχής.

Την 05-10-2020 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Φωκιανό Σταύρο και τον Ταμία Βασιλειάδη Χριστόφορο μετέβη στην Καρδίτσα και παρέδωσε στους συναδέλφους της Τ. Δ. Καρδίτσας τα συγκεντρωθέντα εφόδια και τρόφιμα.

Από πλευράς μας ως Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να εκφράσουμε κατ'αρχήν τις θερμές μας ευχαριστίες στους συναδέλφους μας, τους συμπολίτες της περιοχής μας και τα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν άμεσα προσφέροντας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας σε αυτό το κάλεσμα μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης Ταξίαρχο κ. Συριτούδη Πασχάλη καθώς και τους Διευθυντή και Α' Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομιας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τσιάρα Λάμπρο και Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Διδασκάλου Νικόλαο για την συνδρομή και την βοήθεια τους σε αυτή μας την προσπάθεια.

Πιστοί στις αρχές της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για αλληλεγγύη, φιλία, εθελοντισμό συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας ευχόμενοι να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

                 -Ο-                                                                            -Ο-

         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ                       ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΛΕΧ1ΑΛΕΧ2

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1