Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στο πλευρο του Μάριου και της Ελευθερίας

Οκτ 10, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Κυριακή 4/10 αντιπροσωπεία της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο της και αντιπροεδρο του Εθνικού Τμήματος Παπανικολάου Κωνσταντίνο,τον Αντιπρόεδρο Ρίζο Αθανάσιο και τον Γεν. Γραμματέα Μπουκλή Κωνσταντίνο μετέβη στα Καλύβια Ελασσόνας.

Εκει είχαμε την χαρά και την τύχη να γνωρίσουμε, να συζητήσουμε και να πάρουμε μαθήματα ήθους και ψυχής από δυο σύγχρονα πρότυπα, μια ηρωίδα και έναν ήρωα της ζωής και των ορίων της ανθρώπινης ψυχής, τον Μάριο και την Ελευθερία καθώς και τον παλαίμαχο με σπουδαία καριέρα καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Αφού προσφέραμε μπλούζες της ομάδας δρομέων της Τ. Δ. Πιερίας, καπέλα και άλλα αναμνηστικά, καθώς και χυμούς, παστελια και μπάρες σε όλη την αποστολή, στην συνέχεια ξεκίνησε αυτή πλαισιωμενη από τα μέλη της Ένωσης μας Τσιρτσάκη Πέτρο και Συμεωνίδη Γιώργο,οι οποίοι είναι κάτοχοι διπλώματος συνόδου βουνού, την ανάβαση για τον Μυτικα,την κορυφή του Ολυμπου.

Επίσης παρεδόθει τηλεπικοινωνιακός και ορειβατικός εξοπλισμός που εξασφαλίστηκε από την Τ. Δ. Πιερίας για την περαιτέρω συμβολή στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος, της εκπλήρωσης του ονείρου ζωής της Ελευθερίας να κατακτήσει την κορυφή της πατριδας μας.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πίστη στις αρχές του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της φιλίας που πρεσβευει, θα συνεχίσει να πραγματοποιει και να συμμετάσχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που αναδεικνύουν και εκφράζουν το αληθινό κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος

img2

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1