ΣΤΗΡΙΞΗ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Οκτ 01, 2020

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 30-09-2020.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, αναλογιζόμενη την καταστροφή που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες στο Νομό Καρδίτσας, αποφάσισε να στηρίξει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.

Στα πλαίσια αυτής της στήριξης και σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, απέστειλε τριάντα (30) σχολικές τσάντες (σακίδια πλάτης) οι οποίες μοιράστηκαν σήμερα 30/09/2020 στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ΦΥΛΛΟΥ Καρδίτσας, Δ.Δ. του Δήμου Παλαμά.

Η κάθε τσάντα περιλάμβανε από ένα μπλοκ σχεδιασμού Α4, τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων, τετράδιο καρφίτσα  excellence, βιβλιοδετημενο σημειωματάριο, σετ  4 στυλό, ερμηνευτικό λεξικό και από ένα παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο.

Τα σχολικά είδη, ήταν προσφορά των βιβλιοπωλείων του Οργανισμού ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τα στελέχη του οποίου ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά στο κάλεσμα της Ένωσης μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία μας.

Παρών κατά την παράδοση των σχολικών ειδών στους μαθητές ήταν ο Πρόεδρος της ΤΔ Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Γεν. Γραμματέας  κ. ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος, ο πρώην Πρόεδρος κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσων, καθώς και συνάδελφοι Αστυνομικοί από το Α.Τ. Παλαμά Καρδίτσας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ -  SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

KARD2

KARD3

KARD4

KARD5

KARD6

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1