Τιμήθηκε στα Τρίκαλα ο Προστάτης της Ι.Ρ.Α. ~ Απόστολος των Εθνών Παύλος

Ιουν 29, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό  Αγ. Νεκταρίου- Τρικάλων, Θεία Λειτουργία  μετά Αρτοκλασίας και Υψώματος, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου.

Παρευρέθηκαν,  ο Διευθυντής της Δ. Α. Τρικάλων κ.  Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ ως εκπρόσωπος του  κ. Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξιάρχου Αστέριου ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ, η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Δήμητρα ΝΑΤΣΙΝΑ, ο Στρατηγός και π. Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, οι κ.κ. Διοικητές Υπηρεσιών έδρας ή οι Αναπληρωτές αυτών, Αξιωματικοί της Δ.Α Τρικάλων, συνάδελφοι- μέλη (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και φίλοι/ες, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους /ες, όσους/ες, παρευρέθηκαν στον εορτασμό του Προστάτη μας και ιδιαιτέρως τον συνάδελφο και μέλος μας π. Νικόλαο ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟ για την άμεση  και ένθερμη ανταπόκριση του, στην πραγματοποίηση της Θείας Λειτουργίας προς τιμή του Προστάτου μας, στην Ενορία όπου διακονεί.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

IMG 5132fbe36ba96850672c737743f83c7f V

IMG d09d767d740e054a898a5776f2ae0a19 V

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1