Επίτιμο Μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έγινε ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανής Γεώργιος

Ιουν 23, 2020

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1

Τ.Κ 83100 Σάμος

Αυξ. Αριθμ. 22

Σάμος 23 Ιουνίου 2020

Ε-mail:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κινητό: 6937241438

 

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα: Επίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ο πρόεδρος ΙΡΑ Καρδίτσας Γιώργος Ζαρχανής.

 

Επίτιμο Μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έγινε ο πρόεδρος της 

ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανής Γεώργιος.


Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ απένειμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους στον πρόεδρο της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανή Γεώργιο για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του προς τα μέλη της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για την καλύτερη επίτευξη των σκοπών του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας'' και τη σημαντική βοήθεια μέσα από διαδικασίες κοινωνικής και πολιτιστικής διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ των μελών της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Το Ήθος η Συνέπεια του Χαρακτήρα του και προπάντων η ορθή και δίκαιη κρίση του αποτελούν για όλους παράδειγμα προς μίμηση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου μας, Γιώργο Αβραμίδη και την παρουσίαση όλων των παρισταμένων στην εκδήλωση. 
Ακολούθησε χαιρετισμός από το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ κ. Αμυρσώνη Γιακουμή, που ακούραστα συνεχώς προσφέρει, καταθέτοντας και σχετικές προτάσεις στα πλαίσια του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας''. 
Την εκδήλωσή μας τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ ΦΩΚΙΔΟΣ κ. Λαμπαδάρης Ιωάννης.

''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας''

 

ο πρόεδρος             ο Γεν. Γραμματέας

 

Αβραμίδης Γεώργιος      Σακερλής Γεώργιος

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1