ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)

Απρ 28, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
         ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ                                                                                                                                                                                                                               Δράμα, 26 Απριλίου 2020                                                                            

Θέμα:  «Ευχαριστίες Αστυνομικών Νομού Δράμας»
Αγαπητέ Πρόεδρε και Μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Αττικής - Αθηνών,

   Εκ μέρους του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αλλά και όλων των Αστυνομικών που υπηρετούν στο Νομό Δράμας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας και τις πιο θερμές Ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξή σας να προσφέρετε Δωρεάν 800 μάσκες μιας χρήσεως, για την κάλυψη άμεσων αναγκών όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας στην παρούσα δύσκολη συγκυρία.

  Η ενέργεια σας αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής σας ευαισθησίας και Συναδελφικής Αλληλεγγύης, συμβάλει σημαντικά στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, εξασφαλίζοντας επιπλέον την ατομική προστασία - ασφάλεια των Αστυνομικών του Νομού Δράμας, στο δύσκολο και πολυδιάστατο έργο που επιτελούμε.

   Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα θα θέλαμε να ευχηθούμε τόσο σε σας προσωπικά, αλλά και σε όλο το Δ.Σ. της Τ.Δ. Αττικής – Αθηνών, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Ελπίδα, Αισιοδοξία και ότι Eνωμένοι θα καταφέρουμε στο τέλος να βγούμε Νικητές!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
    

    

H Γεν. Γραμματέας

   ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

1213

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1