Παιδικό αποκριάτικο παρτυ στη Ξάνθη

Φεβ 29, 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020  πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, η αποκριάτικη παιδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις: Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Τοπική Διοίκηση Ξάνθης I.P.A. και Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης.
Η καλλιτεχνική ομάδα του μάγου Roger που πλαισίωνε την εκδήλωση, προσέφερε απίστευτη χαρά, δημιουργώντας στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων όμορφες ζωγραφιές, απασχολώντας τα με μουσικοχορευτικά παιχνίδια σε λάτιν ρυθμούς και κατασκευάζοντας σπαθιά, λουλουδάκια, καρδούλες κ.α. από μπαλόνια.
Τα παιδιά μασκαρεμένα με ευφάνταστες φορεσιές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους – μέλη μας, διασκέδασαν, χόρεψαν σε  αποκριάτικους ρυθμούς με κέφι και μπρίο και έπαιξαν ασταμάτητα με σερπαντίνες, καραμούζες και σφυρίχτρες που ηχούσαν παντού.
Δεν θα μπορούσε να λείπει απ΄ την γιορτή μας και ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού που έκανε την εμφάνισή του στην αρχή της εκδήλωσής μας. Φανταχτερός με πολύχρωμα ενδύματα, πολλά και εντυπωσιακά δακτυλίδια, μας μετέφερε το κλίμα του καρναβαλιού και φωτογραφήθηκε μαζί μας.
Οι Ενώσεις μας θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση η οποία, κρίνοντας από τα παιδικά χαμόγελα, τις φωνές και το κέφι που κράτησαν επί ώρες, στέφθηκε με επιτυχία.

IMG 20200226 184416 1

IMG 20200226 184427

IMG 20200226 184444

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ