ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ I.P.A. ΓΙΑ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Δεκ 22, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                   
    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    
         Μη Κυβερνητική Οργάνωση
      Τοπική Διοίκηση Δράμας

Δ/νση: 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη 2
Τ.Κ. 66 133  Δράμα
Τηλ. 25210 60040 Fax 25210 60099
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    
Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr                                                                                              
                                                                                                     Δράμα, 1 Νοεμβρίου 2019
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Εθελοντική Αιμοδοσία από την I.P.A. Δράμας για την κάλυψη αναγκών του Γ.Ν. Δράμας»

   Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «ΠανΔραμινή Εθελοντική Αιμοδοσία» που διοργανώθηκε από την Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράμας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας, στα πλαίσια συμμετοχής στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.
     Μεγάλη ήταν η συμμετοχή Αστυνομικών και Πολιτών από όλο το Νομό Δράμας που συμμετείχαν στην γιορτή αυτή «Προσφοράς και Αγάπης» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, από ώρες 09:00΄ έως 12:00 στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου στο κέντρο της πόλης, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 φιάλες αίματος για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, προκειμένου αυτό να είναι αυτάρκης και να μπορεί να διαθέτει αίμα σε κάθε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη και ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες, όπως π.χ. καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, διαβητικούς, άτομα με μεσογειακή αναιμία, αλλά και σε παθόντες από τροχαία ατυχήματα.
   Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τα μέλη της I.P.A. Δράμας που δώσανε εθελοντικά το αίμα τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ως Έλληνες Αστυνομικοί, ότι στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπό μας, με Ανιδιοτέλεια, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς         H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

3

8

27

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1