ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ: Αυτό είναι Χριστούγεννα...ΑΓΑΠΗ..! Αγάπη στα παιδιά μας, στις οικογένειές μας, σε αυτούς που μας χρειάζονται!!! Καλές γιορτές!!!

Δεκ 20, 2019

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδης Γεώργιος με μέλη του Δ.Σ επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου και το εργαστήριο ειδικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ΑΜΕΑ, όπου συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το έργο τους! αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα υπάρξεως των Σχολείων αυτών τονίζοντας πως η καλή εικόνα και η εύρυθμη λειτουργία τους αντικατοπτρίζουν το επίπεδο και τον πολιτισμό της κοινωνίας. Επεσήμανε ακόμη ότι οι μαθητές αυτών με τις δημιουργίες τους και όχι μόνον, πραγματικά, διδάσκουν όλους μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΙΡΑ Σάμου μετά την παράδοση των υλικών απήλθαν υποσχόμενοι ότι η ΙΡΑ Σάμου θα είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμη ώστε να παράσχει βοήθεια όποτε και εάν αυτή χρειαστεί.

Αυτό είναι Χριστούγεννα...ΑΓΑΠΗ..! Αγάπη στα παιδιά μας, στις οικογένειές μας, σε αυτούς που μας χρειάζονται!!! Καλές γιορτές!!!

SERVO PERAMIKEKO

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ