Εκδρομή της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

Νοε 15, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Γ. Καμπούρογλου 3- Κιλκίς Τ.Κ.61 100
Τηλέφ:  2341077029
Fax.:  2341077029
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook::ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΚΙΛΚΙΣ (I.P.A.)
Αρ. πρωτ.: 10-α΄/2019

Κιλκίς 14 Νοεμβρίου 2019
                             Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

  ΘΕΜΑ: « Εκδρομή της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Κιλκίς στην  Κωνσταντινούπολη.»

   Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Κιλκίς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε τριήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη,  οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν είσοδο από το τελωνείο των Κήπων στην Ανατολική Θράκη μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και ταξίδεψαν  παράλληλα με την ακτή του Μαρμαρά.
   Φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Παρασκευής 01/11/2019   πρώτος σταθμός έλαβε χώρα στο Μπαλουκλί, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους τάφους των Πατριαρχών και στον  Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, ακολούθησε επίσκεψη στη Μονή της Χώρας με την αξιόλογη πινακοθήκη των Βυζαντινών ψηφιδωτών τα οποία είναι μοναδικά παγκοσμίως, ακολούθησε επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά «Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ» και  στη συνέχεια οι εκδρομείς απόλαυσαν μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Βόσπορο.
  Δεύτερη ημέρα της εκδρομής ,το  Σάββατο 02/11/2019, το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στην Πόλη περιήγηση στον Ρωμαϊκό Ιππόδρομο με τους οβελίσκους του Θεοδοσίου και του Κωνσταντίνου, την υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού  και στη συνέχεια στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» , κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος  χρόνος για περιπλάνηση στην κλειστή αγορά «Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 μαγαζιά της. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με βραδινή βόλτα στο κοσμοπολίτικο προάστιο Ορτάκιοϊ  με θέα την φωτισμένη γέφυρα του Βόσπορου.
Σε όλα τα παραπάνω μέρη έγινε ξενάγηση από  Έλληνα ξεναγό, ο οποίος κατέπληξε τους συμμετέχοντες  με τον επαγγελματισμό του και τις γνώσεις του.
  Την Κυριακή 03/11/2019 μετά από ένα υπέροχο πρωινό στο ξενοδοχείο διαμονής  NIPON ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής με πρώτη στάση στο εμπορικό κέντρο Instanbul Forum και επίσκεψη του ενυδρείου  Aguarium στο οποίο φιλοξενούνται 10.000 διαφορετικά είδη θαλάσσιων ειδών και ψαριών, ενώ στη δεύτερη στάση στο ταξίδι της επιστροφής οι συμμετέχοντες γεύτηκαν  τα φημισμένα σουτζουκάκια Ραιδεστού.
  Η επιστροφή  στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες  μέσω της Εγνατίας οδού με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα υπέροχο ταξίδι.

‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για την  Τ.Δ. Κιλκίς


           Ο Πρόεδρος                                                                    H Γενική Γραμματέας


Αλκιβιάδης ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ                                                   Βασιλική ΜΠΡΟΖΟΥ

1

2

3

4

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ