Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη αντιδημάρχου Ανατ. Σάμου στα γραφεια της Τ.Δ.Σάμου.

Νοε 06, 2019

Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών

Τοπική Διοίκηση Σάμου

5-11-2019

θέμα: τα γραφεία της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κα. Κάιλα Δέσποινα.

προς: Εθνικό Τμήμα, Τοπικές Διοικήσεις χώρας, Μ.Μ.Ε.

Δελτίο Τύπου

Τα γραφεία της ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κα. Κάιλα Δέσποινα και συνεχάρη για την άρτια οργάνωση των γραφείων καθώς και για το δυναμικό και πλούσιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για τους επόμενους μήνες, για τα μέλη και τους φίλους της ΙΡΑ Σάμου.

Την Αντιδήμαρχο κα. Κάιλα Δέσποινα, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Πατσίδης Κυριάκος.

Επίσης, η Αντιδήμαρχος κα. Κάιλα Δέσποινα, ήταν ενήμερη για τις δραστηριότητες του Χορευτικού Τμήματος, της Ποδοσφαιρικής Ομάδας, το πολιτιστικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό, πολύπλευρο σημαντικό και ανθρωπιστικό έργο στον τόπο μας της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ το οποίο έχει αναγνωριστεί κατά καιρούς και τιμηθεί.

Η Αντιδήμαρχος κα. Κάιλα Δέσποινα, συνοδευόταν από την κα. Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ Ευρώπης για τα δίκτυα Υγιών Πόλεων, καθώς και την κα. Αννη Ανδρεάδη περιφερειακή Σύμβουλο Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ και πρόεδρο Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού ''ΔΟΠΠΟΝΑΣ''.

servo peramikeko

ο πρόεδρος                                               ο Γενικός Γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος                                    Σακερλής Γεώργιος

-----------------