Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LET'S DO IT GREECE ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Νοε 05, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      Τ.Κ. 331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

    
                                                                                                       Άμφισσα, 04 Νοεμβρίου 2019  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
LET'S DO IT GREECE ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Η Δ.Ε.Α. Τοπική Διοίκηση Φωκίδας ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 συμμετείχε στην Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, εμπνευστής της οποίας είναι ο εθελοντής Νίκος Κιούσης, όπου μαζί με όλη την ομάδα του Let's do it Greece επισκέφθηκαν το Νομό μας.
Αρχή έγινε από την πόλη της Άμφισσας όπου στο πάρκο ελιάς της πόλης πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Άμφισσας κ. Λουπάκο Νικόλαο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Άμφισσας κ. Μερινόπουλο Παναγιώτη.
Ακολουθήσαμε την ομάδα του Let's do it Greece στην πόλη της Ιτέας, όπου πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στην Πλατεία Ηρώων με την παρουσία πολλών συλλόγων του Νομού Φωκίδας από Ιτέα, Κίρρα, Γαλαξίδι, Ερατεινή, Δεσφίνα…
Η μεγαλύτερης ταυτόχρονη εθελοντική δράση της Χώρας μας θα κορυφωθεί στις 10 Μαϊου 2020, με κεντρικό σύνθημα «Ρίζες που μας Ενώνουν».

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος     

    Ο Γενικός Γραμματέας
        
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ         Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ