Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Οκτ 23, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η Πολιτεία έχει καθιερώσει την 20η Οκτωβρίου «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την
διαχρονική προσφορά του Σώματος στην Ελληνική κοινωνία και παράλληλα την ίδια ημέρα τιμάται η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.
Στο πλαίσιο αυτό από την Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ο καθιερωμένος εορτασμός πραγματοποιήθηκε στον ΙερόΝαό ΑγίαςΕιρήνης από τον ιερέα, πατέρα Ιωάννη Βούρο, με τέλεση Δοξολογίας και Ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία του Βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη Χριστόδουλου, του Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ ταξίαρχου κ. Βακεντή Δημήτριο, του Δημάρχου Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανουράκη Βασίλειο, του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μαιστρέλλη Δημήτριο, του προέδρου της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Αβραμίδη Γεώργιο, του προέδρου ΣυνδέσμουΦίλωνΑστυνομίας κ. Μουζάκη Κυριάκο, του προέδρου ΦιλοτεχνικούΟμίλουΣάμου κ. Βαρούμα Νικόλαο, της προέδρουΈνωσηςΑστυνομικώνΥπαλλήλων κα. Μαυρίδου Μαρίας, του προέδρουΣυνδέσμου ΑποστράτωνΑστυνομικώνΣάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιο.
Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι Πολιτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών, πρώην Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και εκπροσώπων Ομοσπονδιών, συνδικαλιστικών φορέων, Συλλόγων και Σωματείων.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας και της Ημερήσιας Διαταγής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαιστρέλλης Δημήτριος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες Αστυνομικούς για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών. Ακολούθησε μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς 79 ΑΔΤΕ Σάμου.
Επίσης με μέριμνα του προέδρου Συνδέσμου ΦίλωνΑστυνομίας κ. Μουζάκη Κυριάκο εγινε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών όπου στεφάνι κατέθεσαν για την Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και για τον ΣύνδεσμοΑποστράτωνΑστυνομικώνΣάμου ο Στρατηγός ε.α κ. Πατσίδης Κυριάκος.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν αντιπροσωπείες με τον πρόεδρο τους, τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, δηλώνοντας: Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαίρουμε τον ΑστυνομικόΔιευθυντή κ. Μαιστρέλλη Δημήτριο για την άρτια διοργάνωση.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, καθώς και στις οικογένειές μας.
                                           SERVO PERAMIKEKO

 
 
 
 
 
 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ